Przejdź do treści
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wiemy, co jemy i dbamy o zdrowie – szkolenie dla gimnazjalistów

W dniu 21 października br. w naszej szkole została wygłoszona prelekcja na temat zasad zdrowego odżywiania. Inicjatorką tego działania była mgr Magdalena  Klima – nauczycielka biologii i chemii, która w ramach współpracy z RODNiP WOM w Rybniku i realizowanego przez ten Ośrodek programu „Wiemy, co jemy i dbamy o zdrowie” zaprosiła do naszej szkoły p. Halinę Paliświat – pracownika firmy Herbalife.

 

Dzięki uczestnictwu w prelekcji nasi gimnazjaliści pogłębili swoją wiedzę na temat zdrowego odżywiania, zostali zaznajomieni ze skutkami niewłaściwego odżywiania. Prelekcja trwała  jedna godzinę lekcyjną, a gimnazjaliści wykazywali zainteresowanie tematem.

 

Magdalena Klima